HTML

Philips SoniCare Diamond Clean

2012.10.22. 20:55 zoomy

Okés, ez egyfajta termékbemutató...

A trnd jóvoltából van szerencsém használni egy ilyen fogkefét egy darabig..

Eléggé vázlatosan fejtem ki az eddigi tapasztalatokat. 

A megjelenés nagyon szép, sőt, talán inkább gyönyörű. Fehér, ledes háttérvilágítással, nagyon kis cuki, nézd:

philips_sonicare_diamondclean_review_7-580x437.jpg

Szóval szép. És drága is. Nem sikerült megtudnom, miért kerül 60 ezerbe, de várom még, hátha rájön bárki. Mindenesetre nem átlagmagyar pénztárcára lett szabva. Kicsit olyan, mint az iPhone5, státuszszimbólum.

Működés: irtó erős motorja van, amit ha sikerül megszokni, akkor nagyon jó, mert tényleg alaposan tisztít. De tény, hogy eleinte nagyon irritálta a számat, fogaimat (erre az volt a válasz, hogy használjam a Sensitive üzemmódot, de akkor meg mi értelme az erős motornak, ha senki nem tudja kihasználni?) Részletesebb leírás a különböző üzemmódokról hamarosan.

Összességében imádom, de ennyiért nem fogom tudni megvenni. Gondolkozom, hátha valahogy meg lehetne tartani, annak igazán örülnék, de úgyse hagyják.. Mindenesetre könnyű használni, és elegáns, jól tisztít, csak drága.

Szólj hozzá!

Címkék: fogkefe philips

A bejegyzés trackback címe:

https://zoomy.blog.hu/api/trackback/id/tr774863309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása